Vi er Smile Vintage, et engrosfirma med et bredt internationalt sigte, med et erfarent og specialiseret team inden for modebranchen. Vi arbejder med dedikation for at have den største mængde produkter konstant tilgængelige og for at rådgive vores kunder på den bedst mulige måde. Vores produkter hjælper med at genopfylde lageret på en nem og smidig måde med den totale ro i sindet at have vintage modekollektioner i hvert parti, forberedt med det formål at skabe “Total looks” og give vores kunder en komplet service.

Vi sælger til detailhandlere og forhandlere, udfyld venligst denne formular med de nødvendige oplysninger om din virksomhed, og begynd at købe mode hos Smile Vintage.

Dette er vores showroom. Hvis du gerne vil besøge os, bedes du udfylde formularen, så kontakter vi dig for at aftale en dato.

Når du har logget ind på din konto, kan du gå ind i webshoppen og besøge de forskellige kategorier. Der vil du se, at du kan købe tøj pr kilo eller pr parti tøj.

Hvis du køber efter vægt, kan du vælge det antal kilo, du ønsker fra det pågældende lager, og lægge dem i din kurv. Derfra kan du fortsætte med at handle eller afslutte dit køb.

Hvis du gør det ved hjælp af partier, vil du se, at der i hvert af dem er et udvalg af flere stykker af det pågældende produkt, som alle er fotograferet. Ved at lægge dem i indkøbskurven køber du alle beklædningsgenstande.

PARTIET ER UDELELIGT

Du kan kombinere de to købsmuligheder, pr kilo og pr parti, som du ønsker det. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at kontakte os, står vi altid til rådighed for dig.

VI SAELGER TIL DETAILHANDLERE OG FORHANDLERE

Udfyld venligst denne formular med de nødvendige oplysninger om din virksomhed for at registrere din konto og begynde at købe vintage mode.


  ProfessionelForhandler

  Faktureringsdata


  FysiskOnlineBegge dele


  JaNej

  JaNej

  Kontaktoplysninger
  Forsendelsesoplysninger

  Hos Smile Vintage behandler vi de oplysninger, du giver os, for at kunne give dig den service, du har anmodet om, og for at kunne fakturere dig. De leverede oplysninger opbevares så længe, som den kommercielle relation opretholdes, eller så længe det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og opfylde eventuelle forpligtelser, der måtte opstå i forbindelse med opfyldelsen af det formål, som oplysningerne blev indsamlet til. Oplysningerne vil ikke blive overført til tredjeparter, undtagen i tilfælde, hvor der er en retlig forpligtelse. Du har ret til at få oplysninger om, hvorvidt vi hos Federico Sabbadin behandler dine personoplysninger, så du kan udøve din ret til adgang, berigtigelse, sletning og overførsel af oplysninger samt indsigelse og begrænsning af behandlingen af dem hos Federico Sabbadin, C/ Chile, 86 eller på e-mailadressen hola@ropavintagekilos.com, idet du vedlægger en kopi af dit id-kort eller tilsvarende dokument. Hvis du mener, at du ikke har fået fuldt ud opfyldt dine rettigheder, kan du ligeledes indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed ved at henvende dig til den spanske databeskyttelsesmyndighed, C/ Jorge Juan, 6 - 28001 Madrid.


   

  Husk, at registreringen skal valideres. Du vil modtage et svar inden for 24/48 timer.